Tuindoek

Tuindoek

Bijna alle tuinen kunnen wel een tuindoek gebruiken. Grote tuinen worden knusser, doordat je met een tuindoek een gezellig hoekje kunt creëren, langs lange wanden. Kleine tuinen lijken groter, door een tuindoek te gebruiken met een wijds uitzicht erop. En lelijke muren of schuttingen knappen enorm op van een fris tuinschilderij!

Maar waarschijnlijk kun jij geen keuze maken uit het standaardaanbod van warenhuis of bouwmarkt. Jij wilt graag een afbeelding die bij je past. Of misschien wil je zelfs je eigen foto’s gebruiken. Op die manier maak je je tuin nog persoonlijker! Maar waar vind je zoiets?

Unieke opdruk mogelijk

Wouter helpt je graag door een stevig, kleurecht en waterbestendig tuindoek te maken, op het ideale formaat. Hij maakt gebruik van een zeer uitgebreide database met afbeeldingen, of hij print met gemak jouw eigen foto’s op het doek. Vaak wordt er gekozen voor natuurfoto’s. Maar ook een gallerij met familiefoto’s komen we vaak tegen aan schutting of muur. Zo wordt de tuin een verlengstuk van je huis!

Het doek zelf is gemaakt van hoogwaardig kunststof, dat hij bedrukt met een speciale folie, die weerbestendig is. Zo ben je verzekerd van een prachtig uitzicht, het hele jaar rond.

Wil je ontdekken wat Wouter voor jou kan doen? Bekijk dan de vele voorbeelden op deze site en bel hem even! Wouter 06-23 83 29 29

 

En bedenk: als Wouter het niet kan, dan kan het niet!

Stel hier je vraag aan Wouter

Webwinkel

Webshop wouterreclame

onze webshop is nog in aanbouw., we houden u op de hoogte excuus voor het ongemak.

Copyright ©2017 Wouter Reclame.nl - Alle rechten voorbehouden. // Website door: DKGS Grafisch Servicebureau