Een begrip in signing

Over Wouter Reclame

Wouter is een begrip binnen de wereld van de ‘signing’. Hij heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt en hij toont je zijn vakmanschap en passie bij iedere opdracht. Voor het ontwerpen van een compleet nieuw logo mag je hem ’s nachts wakker maken maar ook bij een kleine opdracht zet hij zich voor 100 % in. Particulieren en bedrijven weten hem te vinden omdat hij iedereen als klant waardeert en net een stapje harder loopt.

Wouter is een perfectionist en hij werkt uitsluitend met producten en materialen van de beste kwaliteit. Zelf zegt hij daarover: ‘Pas als ík tevreden ben, krijg jij je product. En geloof me, ik ben kritisch!’ Hij heeft zijn werkplaats dan ook volstaan met beeldschermen van wereldklasse en de grootste plotters en printers. Hij gebruikt de meest geavanceerde technieken om jouw product te maken met de meest hoogwaardige folies en stickers.

Een expert in sublimatiedruk

Wouter heeft zich gespecialiseerd in de sublimatietechniek; een drukproces dat levensechte afbeeldingen oplevert, die niet verkleuren en zelfs op de meest bijzondere materialen jarenlang blijven zitten. Sublimatiedruk op textiel betekent dat full colour afbeeldingen ook na vaak wassen full colour blijven. De inkt zit ‘in’ de stof, in plaats van ‘erop’ en daardoor heb je dus ook geen dik plakkaat op je kleding.
Sublimatiedruk op keramiek betekent onder andere dat bedrukt servies gerust de vaatwasser in kan. En spandoeken die door middel van sublimatie zijn gedrukt, kunnen in weer en wind hangen zonder hun kleur en helderheid te verliezen.

In zijn werkplaats is het altijd ordelijk en opgeruimd en toch werkt Wouter vaak met handschoenen aan. Hij doet dat om vingertasten (huidvet en zuren) en stof op de folies, kunststoffen, textiel en metalen te voorkomen, zodat het eindresultaat optimaal is. Hoewel je als klant het verschil niet eens zult zien, weet Wouter dat hij een topproduct heeft afgeleverd en dan is hij pas gerustgesteld. En dat geldt voor een bestelling van 2 complete tenues van een heel voetbalteam maar ook voor die ene fotomok voor oma!

Ga voortaan niet meer zelf klungelen op de “handige” doe-het-zelf-sites van warenhuizen, reclameshops en foto-discounters. Want voor hetzelfde geld heb je een echte ‘Wouter’! Wouter houdt namelijk de prijzen laag en de lijntjes kort. Je zult zien dat hij de tijd voor je neemt en vriendelijk en transparant is. En dat is een verademing in deze tijd…

Wil je ontdekken wat Wouter voor jou kan doen? Bekijk dan de vele voorbeelden op deze site en bel hem even! Wouter 06-22 53 56 53

 

En bedenk: als Wouter het niet kan, dan kan het niet!

Stel hier je vraag aan Wouter

Webwinkel

Webshop wouterreclame

onze webshop is nog in aanbouw., we houden u op de hoogte excuus voor het ongemak.

Copyright ©2017 Wouter Reclame.nl - Alle rechten voorbehouden. // Website door: DKGS Grafisch Servicebureau