Stickers

 

Crossmotor stickers en nummers

 

Wouter is een rasechte motorcross fanaat.

 
 
Kies je motorcross stickersets en MX-nummer sets gemaakt van duurzaam en hoogglans vinyl. We bieden goedgekeurde nummers in alle maten en opties. Op maat gemaakte motorcross-stickers zijn op aanvraag verkrijgbaar, dus neem contact op met een van onze sticker experts. 
 
 
 

Elke crosser wil toch graag zijn eigen sticker set. Een sticker set van goede kwaliteit is niet zo vanzelf sprekend tegenwoordig. Elke sticker kan los!! maar door een goede kwaliteit sticker vinyl zal dit veel minder snel gebeuren, gek gezegd de meeste stickers komen los door het schoonmaken met een stoomcleaner. Schoonmaken kan zeker wel, alleen doe het dan met water en hogedrukspuit op afstand, men komt er vaak achter dat een sticker loszit op het moment dat het te laat is en dat komt dan vaak door het losspuiten van de sticker en als deze dan los is dan komt er gelijk stof of zand op de lijm laag en dan is het klaar zeg maar. Ook siliconespray is een gevaarlijk product voor de lijm laag. Al met al is dit even een stukje verduidelijking hoe elke sticker van welke kwaliteit dan ook los kan komen . 

 

Wil je ontdekken wat Wouter voor jou kan doen? Bekijk dan de vele voorbeelden op deze site en bel hem even! Wouter 06-22 53 56 53

 

En bedenk: als Wouter het niet kan, dan kan het niet!

Stel hier je vraag aan Wouter

Webwinkel

Webshop wouterreclame

onze webshop is nog in aanbouw., we houden u op de hoogte excuus voor het ongemak.

Copyright ©2017 Wouter Reclame.nl - Alle rechten voorbehouden. // Website door: DKGS Grafisch Servicebureau