Foto op textiel

Shirt bedrukken

Soms wil je voor een bepaalde gelegenheid een shirt met een foto of afbeelding. Je hebt zelf een t-shirt en gaat aan de slag met printer, transferpapier en strijkijzer maar het resultaat is bedroevend. Als je een bedrijf inschakelt, regelen zij een t-shirt voor je (meestal van matige kwaliteit) en ze bedrukken het precies zo als jij het invoert op hun website. En dat is jammer. Want je had niet gezien dat de foto eigenlijk een te lage resolutie heeft, dat de opdruk net iets te hoog op het shirt zit en je typfoutje in ‘Gefeliciteerd’ is helaas ook niet gecorrigeerd…

Dat zal je met Wouter niet gebeuren! Wouter Reclame heeft al voor 1001 gelegenheden t-shirts en ander textiel bedrukt, naar volle tevredenheid van de klant. Zo heeft hij onder andere de volgende producten verzorgd:

  • Vrijgezellenfeest t-shirts voor de bruid/bruidegom en hun vrienden
  • T-shirts met aankondiging ‘ik word grote broer/zus’
  • Jacks voor medewerkers van vrijwilligersorganisaties
  • Handdoeken met logo voor de zwemclub
  • Babyshirts voor babyshowers/kraamfeest
  • Crewshirts voor medewerkers van een evenement
  • Kermisshirts/carnavalsshirts voor vriendengroepen
  • Shirt voor de jarige
  • Vlag voor de jubilaris
  • Sjaals, mutsen en wanten voor de ijsclub-medewerkers

Voor elke opdruk een oplossing

Kom voor je fotodruk op textiel dus gerust naar Wouter. Dan zul je zien dat je een hoogwaardige opdruk op jouw kledingstuk krijgt. Maar je kunt Wouter ook vragen om het juiste textielproduct voor je te bestellen. Zo heb je daar geen omkijken naar!

Afhankelijk van jouw vraag, gebruikt Wouter een bepaalde fotodruktechniek en een folie die daar precies bij past. De ervaring van Wouter maakt, dat je altijd een optimaal product in handen hebt, voor de prijs die je in gedachten had.

En Wouter denkt altijd met je mee. Heb je het shirt maar één keer nodig? Dan zal hij een mooie print maken op een goed shirt. Maar als het shirt dagelijks gebruikt gaat worden, ontvang je een fantastische print op een geweldig shirt. En zo betaal je dus precies genoeg, maar nooit teveel!

Wil je ontdekken wat Wouter voor jou kan doen? Bekijk dan de vele voorbeelden op deze site en bel hem even! Wouter 06-23 83 29 29

 

En bedenk: als Wouter het niet kan, dan kan het niet!

Stel hier je vraag aan Wouter

Webwinkel

Webshop wouterreclame

onze webshop is nog in aanbouw., we houden u op de hoogte excuus voor het ongemak.

Copyright ©2017 Wouter Reclame.nl - Alle rechten voorbehouden. // Website door: DKGS Grafisch Servicebureau