Afbeelding op keramiek

Foto op mok

Het is een ideaal cadeau voor Vader- of Moederdag maar ook opa’s en oma’s kunnen er geen genoeg van krijgen: de fotomok! Of wil je een jarige verrassen met een leuke mok met een lieve tekst, een logo van de favoriete club of een foto van een idool? Mokken met afbeelding zijn ook een perfecte aanschaf voor iedereen die gaat trouwen, samenwonen of verhuizen. Persoonlijk en handig tegelijk!

Wouter drukt voor jou een prachtige foto of afbeelding op een mooie stevige beker. Het resultaat is oogverblindend en de mok kan ook nog in de vaatwasser! Zo’n cadeau valt altijd in de smaak.

Vind je een mok toch een beetje klein? Laat Wouter dan ook gerust groter keramiek voor je bedrukken en ontwerp bijvoorbeeld je eigen servies of tegelwand. De mogelijkheden zijn net zo grenzeloos als jouw fantasie!

Anekdote: ‘Al bijna een jaar had ik mijn moeder een leuke mok met een foto van de kleinkinderen beloofd. Omdat ze er om bleef vragen, besloot ik op een avond even gauw online zo’n mok te bestellen bij een groot bedrijf. Ik voerde de foto in en een korte tekst. Op het voorbeeld zag de mok er prima uit en ik klikte op Betalen en Verzenden. Twee dagen later werd ik gebeld door mijn boze moeder… De foto zag eruit als een borduurpatroon en de tekst was voor de helft weg gevallen door het oor van de beker! Ik heb haar gauw een nieuwe beloofd en kwam via een kennis bij Wouter terecht. Binnen twee dagen had ik alsnog de gewenste mok in handen; nog mooier dan ik had verwacht. Was ik maar meteen naar Wouter gegaan!’

TIP: Heb je een lievelings-quote maar is een tatoeage voor jou een stap te ver?
Laat Wouter dan jouw spreuk op een kekke mok drukken!

Wil je ontdekken wat Wouter voor jou kan doen? Bekijk dan de vele voorbeelden op deze site en bel hem even! Wouter 06-23 83 29 29

 

En bedenk: als Wouter het niet kan, dan kan het niet!

Stel hier je vraag aan Wouter

Webwinkel

Webshop wouterreclame

onze webshop is nog in aanbouw., we houden u op de hoogte excuus voor het ongemak.

Copyright ©2017 Wouter Reclame.nl - Alle rechten voorbehouden. // Website door: DKGS Grafisch Servicebureau