Foto op bijzondere producten

Foto op aluminium / leisteen / MDF

Wil je je interieur verfraaien met een mooie familiefoto of een schattig portret? Denk dan eens aan iets anders dan papier of canvas. Wouter Reclame maakt met gemak een prachtige afdruk van jouw foto op aluminium, leisteen of MDF.

Een foto op aluminium heeft een hippe uitstraling. Zeker in een modern interieur is dat een must. Kies je voor een foto op leisteen dan kies je voor klassiek en artistiek. En met een foto op MDF weet je zeker dat je goed zit: dit past namelijk overal bij en is dan ook een geschikt cadeau voor iedereen!

Mooie kleureffecten

Je kunt zelf kiezen of je de foto in kleur, zwart-wit of sepia wilt bestellen en in de formaten is genoeg keuze. De foto’s kunnen zelfstandig staan of door middel van een houdertje maar ook ophangen is natuurlijk een optie. Bij bepaalde materialen kan Wouter een twee-, drie- of vierluik voor je maken. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Wil je ontdekken wat Wouter voor jou kan doen? Bekijk dan de vele voorbeelden op deze site en bel hem even! Wouter 06-23 83 29 29

 

En bedenk: als Wouter het niet kan, dan kan het niet!

Stel hier je vraag aan Wouter

Webwinkel

Webshop wouterreclame

onze webshop is nog in aanbouw., we houden u op de hoogte excuus voor het ongemak.

Copyright ©2017 Wouter Reclame.nl - Alle rechten voorbehouden. // Website door: DKGS Grafisch Servicebureau