06-238 329 29 info@wouterreclame.nl

Teamsportkleding

Sportkleding, tassen en ballen met logo of reclame

Wouter Reclame maakt sportend Nederland blij door de hoogste kwaliteit sportkleding te leveren, bedrukt met logo en sponsors. Complete teams worden in het nieuw gestoken, maar dan wel in kleding die IEDEREEN goed past. En natuurlijk kan Wouter ook zorgen voor bijpassende trainingspakken en jacks voor coaches en trainers.

Hoewel Wouter dagelijks complete voetbalteams in het nieuw steekt, maakt hij ook met plezier een enkel hardloopshirt voor jou, voor die ene speciale loop. Of verzorgt hij de nieuwe kleding voor de atletiekvereniging of handbalclub. Je zegt het maar

Reclame dat blijft zitten

Door het speciale drukproces is de bedrukking van alle kleding bestand tegen heel vaak wassen, zonder dat er vervaging of kleurverlies optreedt. De afbeelding wordt als het ware ‘in’ de stof gedrukt, in plaats van ‘erop’.

Net als de topclubs scoren met een bal met je eigen logo? Dat kan! Wouter bedrukt sportballen in alle soorten en maten met de door jou gewenste afbeelding. Ook leuk als cadeau voor de echte voetbalfan!

Wil je ontdekken wat Wouter voor jou kan doen? Bekijk dan de vele voorbeelden op deze site en bel hem even! Wouter 06-23 83 29 29

 

En bedenk: als Wouter het niet kan, dan kan het niet!

Stel hier je vraag aan Wouter

Copyright ©2017 Wouter Reclame.nl - Alle rechten voorbehouden. // Website door: DKGS Grafisch Servicebureau