Stickers

Keepershandschoenen en keeperskleding voor alle niveaus en budgetten

Wouter is een rasechte voetbalfan en hij ondersteunt dan ook graag jong en oud bij deze geweldige sport. Toen hij zich verdiepte in het aanbod, viel hem op dat er voor keepers weinig hoogwaardig materiaal verkrijgbaar is. Vooral voor beginnende keepers of jeugdkeepers was er weinig keus. En ook van de prijzen werd Wouter niet erg vrolijk.

Veel sportwinkels kunnen je een duur keeperstenue aanmeten maar hebben weinig verstand van deze ‘tak van sport’. Zo kan het dus gebeuren dat je een prachtig pak koopt, dat helemaal niet bij je past. Ook de aanschaf van een paar keepershandschoenen luistert nauw.

In samenwerking met één van Nederlands bekendste keepers – Edwin Zoetebier – heeft Wouter Reclame een selectie gemaakt van de beste materialen voor keepers. Op basis van de ervaringen van Edwin (keeper en keeperstrainer) en enkele andere bekende keepers, is een collectie samengesteld. Daarin vind je materialen van goede kwaliteit, voor verschillende niveaus en in verschillende prijsklassen.

Daarnaast krijg je bij de aanschaf van je keeperstenue en –handschoenen goede voorlichting en specialistisch advies van mensen die er verstand van hebben. En dat geldt niet alleen voor de toppers die een compleet tenue kopen, maar ook voor de eerste handschoentjes voor de trotse keeper van de F8.

Personaliseer je keeperstenue

Natuurlijk kan Wouter jouw tenue helemaal naar je zin maken, met de opdruk van het logo van je club, de sponsor of je eigen spreuk. Dat kan uiteraard op je shirt en broek maar ook op je tas, jack en keepershandschoenen. Door het speciale drukproces is de bedrukking van alle kleding bestand tegen heel vaak wassen, zonder dat er vervaging of kleurverlies optreedt. De afbeelding wordt als het ware ‘in’ de stof gedrukt, in plaats van ‘erop’.

Wil je net als de topkeepers een bal in handen met je eigen logo? Dat kan! Wouter bedrukt sportballen in alle soorten en maten met de door jou gewenste afbeelding. Ook leuk als cadeau voor jouw keeper!

Keepers van Nederland kunnen hun hart ophalen: eindelijk een echte ‘Keeperszaak’!
Kom langs in Ederveen of in onze partnershop in Volendam:

Wil je ontdekken wat Wouter voor jou kan doen? Bekijk dan de vele voorbeelden op deze site en bel hem even! Wouter 06-22 53 56 53

 

En bedenk: als Wouter het niet kan, dan kan het niet!

Stel hier je vraag aan Wouter

Webwinkel

Webshop wouterreclame

onze webshop is nog in aanbouw., we houden u op de hoogte excuus voor het ongemak.

Copyright ©2017 Wouter Reclame.nl - Alle rechten voorbehouden. // Website door: DKGS Grafisch Servicebureau