Shirtreclame

Shirtreclame voor bedrijven en teams

Shirtreclame wordt door bedrijven vaak op twee manieren ingezet:

  • Bedrijven hebben shirts nodig voor hun medewerkers, die herkenbaar moeten zijn.
  • Bedrijven sponsoren een team of club. Het bedrijfslogo wordt dan op het (sport-)shirt afgedrukt.

In beide gevallen kan Wouter je adviseren en de producten binnen korte tijd leveren. Dat heeft te maken met zijn directe communicatielijnen met diverse leveranciers van (sport-)kleding. Daarnaast heeft hij de beschikking over verschillende soorten plotters en printers, waardoor hij – direct na je goedkeuring van het ontwerp – de shirts in eigen beheer kan bedrukken.

Voor elke materiaal een de juiste techniek

Dat bedrukken doet hij met behulp van speciale folies, die als het ware de print in de stof drukken in plaats van erop. Zo worden de afbeeldingen niet vaag of flets, ook niet na vaak wassen. Ideaal voor zowel werk- als sportkleding dus!

Wouter bedrukt met evenveel liefde de complete outfit van een voetbalteam als een paar werkshirts voor een startend zzp’er. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan!

PS. Waar we hier spreken over ‘shirts’ kun je natuurlijk ook lezen ‘truien, broeken, jacks, etc.’ Want de kunsten van het bedrukken beperken zich bij Wouter natuurlijk niet tot alleen t-shirts!

Wil je ontdekken wat Wouter voor jou kan doen? Bekijk dan de vele voorbeelden op deze site en bel hem even! Wouter 06-23 83 29 29

 

En bedenk: als Wouter het niet kan, dan kan het niet!

Stel hier je vraag aan Wouter

Webwinkel

Webshop wouterreclame

onze webshop is nog in aanbouw., we houden u op de hoogte excuus voor het ongemak.

Copyright ©2017 Wouter Reclame.nl - Alle rechten voorbehouden. // Website door: DKGS Grafisch Servicebureau