Autoreclame / Carwrapping

Autoreclame / Carwrapping

Of je nu een groot of klein bedrijf hebt, met autoreclame straal je direct professionaliteit uit. Je bent herkenbaar voor klanten en onderweg maak je overal gratis reclame, zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Bij autoreclame kun je denken aan een eenvoudig logo op het achterraam of de motorkap maar ook  full carwrapping behoort tot de mogelijkheden.

Veel ondernemers zijn wat voorzichtig met autoreclame en durven niet voor iets groots te gaan. Ze zijn bang dat autoreclame duur is. Dan kiezen ze vaak voor een rechthoekige sticker of magneet, die ze voor weinig geld online bestellen. Helaas is de kwaliteit daarvan meestal matig: de kleuren worden flets, de hoekjes krullen om en de levensduur is kort. De ondernemer zal na die ervaring besluiten: ‘Autoreclame is niets voor mij.’ En dat is jammer!

Want Wouter Reclame kan voor jouw bedrijf de ideale autoreclame ontwerpen, die vakkundig wordt geprint en geplaatst en dan water-, poets- en pekelbestendig is. Ook bij kleinere autostickers let Wouter heel goed op de plaatsing en de benodigde kwaliteit van de folies. Hij weet als geen ander hoe je stickers bevestigt op moeilijke plaatsen, zoals bochten en glooiingen. En hij zorgt ervoor dat je bestickering “doorloopt” over de hele auto, zonder dat je stukjes mist.

Meer dan alleen voor auto’s

Het liefst bijt Wouter zich vast in een ‘full carwrap’: een bestickering van (bijna) het hele voertuig met teksten, jouw bedrijfskleuren en logo. Hij zorgt ervoor dat je auto een compleet nieuwe look krijgt, waar je nog jaren mee voort kunt. Door gebruik van hoogwaardige folies en een speciale druktechniek, verkleurt deze bestickering niet en ben je verzekerd van autoreclame die niet verweert of loslaat.

Ben je nog steeds bang dat goede autoreclame te duur is? Laat je verrassen door Wouter Reclame en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Let op: autoreclame of carwrapping kan natuurlijk ook worden toegepast op boten, caravans, bussen en andere vervoermiddelen of oppervlakten. Dus leef je uit!

Wil je ontdekken wat Wouter voor jou kan doen? Bekijk dan de vele voorbeelden op deze site en bel hem even! Wouter 06-23 83 29 29

 

En bedenk: als Wouter het niet kan, dan kan het niet!

Stel hier je vraag aan Wouter

Webwinkel

Webshop wouterreclame

onze webshop is nog in aanbouw., we houden u op de hoogte excuus voor het ongemak.

Copyright ©2017 Wouter Reclame.nl - Alle rechten voorbehouden. // Website door: DKGS Grafisch Servicebureau